Dobrodošli ! Za pristup cijelom forumu potrebna je registracija!
 
FAQKorisničke grupeČlanstvoPočetna stranicaPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 
 

 Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Autor/icaPoruka
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sri ruj 12, 2012 11:06 pm

10.3 2011 je stigla "nova vozilica u garažu,nakon svih turpija koje sam vozio prije toga,prelazak na 4t je bio šok Very Happy
ugl da skratim,posto sam ograničen na a1 kategoriju vx je bio jedini izbor...

naletio sam na jednoga,2007.g,16 000 km,2 vlasnik,isprva je cijena bila skoro 14 000 kn...nakon sto sam sa kolegom walkayem otišao polegati skuter,koregirali smo cijenu na 12 000 kn,a na kraju sam ga jos dobio na 3 rate...

skuter nije bio u odličnom stanju,bio je u vrlo dobrom i bilo je potrebno promjeniti neke stvari da to bude po mom ukusu,ali je zato masina bila tip top,to mi je i bilo najvaznije...


slike(kada sam ga dovezao):






*Do sada na skuteru promjenjeno od kada je kupljen:

-stavljen malossi multivar,novi klizaci,malossi 9.5gr,nova malossi kalota posebno naručivana iz malossistorea

-dayco kevlar

-ulje silcolene scoot sport 4(full sintetika) i filter ulja x2

-prednje i zadnje Braking disk pločice,novo ulje u kočnicama

-gume pirelli evo 21/22

-buzetti bočna nogara i mini žmigavci

-auspuh kompletno sređen

-svječica ngk cr8eb

-malossi red sponge

-deklo ofarbano u mat crnu

-plastika ispod sica(vidjet cete na slikama na sta mislim) komplet prerađena i lakirana,inače kupljena od frenda hrce,to mi je bilo must have

-original vx okvir sata

-zatamljeni zadnji štop isto od hrce kupljen

-led pozicije,xenon 6000 k,i deak oval(deak je skinut a isto tako i xenon,oba dvoje mi je zadavalo glavobolju,sada dolazi osram blue vision zarulja nesto izmedu xenona i običnog svijetla),xenon sam skinio jer sam stalno morao prebacivati sa dugog na kratko svijetlo kod paljenja,i onda mi se sjebo prkidač svijetala pa sam morao novi narucivati i tu sam popizdio pa skinio)
evo slika kako je tada izgledao:



multivar i montiranje:






evo ta plastika:

nakon 4 sata drkanja,zajebavanja i turpijanja sve je napravljeno i zadovoljan sam...
ta plastika je ustvari od vx-a ali je komplet prerađena i lakirana,a najveci problem je bio taj sto su rupe za žmigavce bile zatvorene(jer je ta plastika rađena za far koji u sebi ima žmigavce) i sve sam rupe morao ponovno busiti,drkat se s tim i uskladiti da žmigavci budu u nekoj ravninu...nis me ne pitajte leđa su mi otpala,slike sve govore :icon_thumright:

PRIJE(ta plastika mi je jos prije bila puknuta,tako je kupljen skuter,tako da je zamjena bila MUST HAVE!)




--------------------------------------------------------------------------------------------------------












AFTER







očito sam ja jedini kreten koji boja auspuh u 1 u noći :laughing7:
ugl,sve sam iz početka napravio,da bude sve tip top,kao NOVO!
cak sam i šelne ofarbao u crno jer je to must have,posto sam izgubio onu original veliku selnu!




[IMG=http://img836.imageshack.us/img836/341/picture208y.jpg]http://[/img]

auspuh završen:




KONAČNI PROIZVOD:












i naljepnica je dobila svoje mjesto:





skuter je kod mene napravio vec preko 6 000 km,svaki dan je u pogonu i sve radi bez greške,za koji tjedan "malo" iznenađenje...eto to bi bilo "ukratko" to,nadam se da vam se svidio...

LP





Zadnja promjena: pralas; pon lis 22, 2012 1:10 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Ludacrys
Vec zna adresu napamet
Vec zna adresu napamet
avatar

Broj postova : 89
Age : 22
Lokacija : Kastela
Vozi : Gilera runner 50ccm 2006 g
Registration date : 01.04.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 12:45 am

E motor ti je prejeben u pm nas kako bi sad svog boja isto tako samo skini ovu traku na kljucu to mi tako seljacki izgleda al sve u svemu svaka cast ;))
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Johnny iber
Master forum member
Master forum member
avatar

Broj postova : 1289
Age : 24
Lokacija : Zaprešić/Zdenci-Bogu iza nogu prema Sloveniji
Vozi : Kramera 150
Kit :

Variomat : Serijalović


Auspuh : SerijaloviČ

Ostalo : Nije ništa ostalo sve se pojelo i popilo
Registration date : 19.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 12:57 am

Mnogo mi se đasvi.

Sta bi dao za jednu novu runericu pa opet neki projekat nabacit Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 1:01 am

Ludacrys je napisao/la:
E motor ti je prejeben u pm nas kako bi sad svog boja isto tako samo skini ovu traku na kljucu to mi tako seljacki izgleda al sve u svemu svaka cast ;))
hvala,slagao sam ga po svome guštu,jos da se mene pita bi opizdio tablicu ispod ili ju stavio onako kao LorisRi,ali zelim biti u full legalan haha,a pošto zivim u Osijeku gdje policajci jedva cekaju da ti skinu tablicu najbolje da ovako ostane...

taj privjesak je skinut davnih dana,namjerno sam ga stavio jer mi se par puta znalo dogoditi da ostavim ključ u skuteru dok sam imao male privjeske koje nisam vidio haha,sad imam neki crni privjesak,dobro se uklapa i ne grebe mi onu hrapavu plastiku u vožnji jer je mekan inče su mi metalni privjesci to znali izgrebati a na srecu vise ne zaboravljam ključ izvaditi ;)
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 1:03 am

Johnny iber je napisao/la:
Mnogo mi se đasvi.

Sta bi dao za jednu novu runericu pa opet neki projekat nabacit Very Happy

tnx,sam polako ne znas sta se sprema,dosta je bilo ulaganja u stayling sad je vrijeme za kemijanje po mašini,a opet da skuter ostane funkcionala i pouzdan,jer me nekad uhvati zuta minuta pa znam zapičiti po 150 km u jednom smjeru i u druge države Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Johnny iber
Master forum member
Master forum member
avatar

Broj postova : 1289
Age : 24
Lokacija : Zaprešić/Zdenci-Bogu iza nogu prema Sloveniji
Vozi : Kramera 150
Kit :

Variomat : Serijalović


Auspuh : SerijaloviČ

Ostalo : Nije ništa ostalo sve se pojelo i popilo
Registration date : 19.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 1:25 am

Ti stvarno znas sklepat pošteni đir Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
bigfan
Master forum member
Master forum member
avatar

Broj postova : 477
Lokacija : ZAGREB
Vozi : Gilera Runner VXR
Variomat : Polini
Auspuh : Yoshimura
Ostalo : bregasta malossi
Registration date : 01.11.2010

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 11:53 am

pralas znas misljenje ;)
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 3:34 pm

bigfan: Smile

Danas dolazim kući kada poštar pred vratima i donosi paket,bio sam sretan ko malo dijete Very Happy



isprva sam trebao kupiti vxr masinu,novci nisu bili problem ali nisam mogao naci urednu masinu nego sve su neke krame dobro stanje i to a mora biti odlično...i tako jednog dana naletim na oglas sa mojskuter foruma,ponudu nisam mogao odbiti...

na slici je:gilardoni vxr 180 cilindar i klip u odličnom stanju,vxr bregasta,dekompresor i vxr getriba znaci ono osnovno za swap Very Happy

pošto je moja masina u odličnom stanju nisam imao sta razmisljati i riskirati sa ostalim masinama(a to je sve mačak u vrećI),a jos mi lijepo i malossi multivar ostaje na masini...

posto sam se vec odlučio na swap na moju masinu,u kontaktu sa gumenim smo odlučili da ide sve novo gore i to je naručeno:

- komplet set brtvi vxr 180

-malossi federi kvačila

-novi ser. centralni

-opruge ventila

-gumice ventila

-novi fazni lanac i poklopac faznog

-selen bloka

-uljna karika


kad se vec sve radi,neka onda bude sve novo da sam mirne duse...jedino necemo naruciti sve karike jer prve 2. karike imaju minimalan zazor i stvarno bi bilo bacanje novaca da uzimam nove karike kada nema potrebe,jedino ide nova uljna karika...

skuter ce biti gotov za cca. 3 tjedna,a tada update i dojmovi

LP
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Johnny iber
Master forum member
Master forum member
avatar

Broj postova : 1289
Age : 24
Lokacija : Zaprešić/Zdenci-Bogu iza nogu prema Sloveniji
Vozi : Kramera 150
Kit :

Variomat : Serijalović


Auspuh : SerijaloviČ

Ostalo : Nije ništa ostalo sve se pojelo i popilo
Registration date : 19.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 3:38 pm

Moj dojam je da ce ovo je*eno ic a da nece previse trosit
[Vrh] Go down
Korisnički profil
steeef
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 992
Age : 32
Lokacija : kc
Vozi : ?
Registration date : 18.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 4:10 pm

trebal si onda uzet kompletan set karika,onda bi to bilo kak se spada.
ovo bude zero slabije nego vx200 al osjetno nego pravi vxr.
s tim da remen na vxu je kraći pa bude i tu malo 'izgubil' krajnje.
uglavnom kae tue Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 6:24 pm

steeef je napisao/la:
trebal si onda uzet kompletan set karika,onda bi to bilo kak se spada.
ovo bude zero slabije nego vx200 al osjetno nego pravi vxr.
s tim da remen na vxu je kraći pa bude i tu malo 'izgubil' krajnje.
uglavnom kae tue Very Happy

steef neces vjerovat bas sam gumenom govorio da narucimo komplet novih karika,al mi je rekao da stvarno nema potrebe ako je minimalan zazor a kada je dosao cilindar to sam i vidio jer je sve tip top,ne treba cak ni uljnu mjenjati al to hocemo...ne svrbi mene tih 180 kn razlike,ali ako stvarno nema potrebe ne vidim razlog da skidam malten ne karike u super stanju i stavljam nove...

a ovoj setup moze biti samo zeru jači nego vx200 jer ipak ima multivar,a kazu da se razlika izmedu 180 i 200 cilindra ne osjeti stvarno minimalno,a bome razlika sa multivarom i bez njega se osjeti Smile

sad vjeruj mi to me uopce ne brine kako ce ici naspram vxr-a iako cemo i to testirati,cijena za koju sam ja dobio dijelove i kada SVE izračunam koliko ce me ispasti je stvarno smiješno s tim da ce biti sve tip top složeno,ipak gumeni slaze a ne neki kvazi majstori,tak da ono znam da ce to biti točno ono sto meni treba a svejedno ce ici puno bolje od vx-a,i ono sto je najvažnije znam sta imam na masini a ne da kupim vxr masinu pa ne znam ni u kakvom je stanju sve iznutra,onda tek nisam nista napravio,rađe ja idem na sigurno Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Tomi_ZG
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D
avatar

Broj postova : 151
Age : 31
Lokacija : Zagreb
Vozi : Gilera Runner 50
Variomat : malossi multivar
Auspuh : TT
Registration date : 16.05.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 9:09 pm

Pametno si napravio,pogotovo ak si dobio dijelove za povoljne pare,a pogotovo kaj ti je mašina dobra i nije neki grob i kad to sklepaš znaš kaj imaš.Jednog dana ak ti zafali malo snage još staviš malossi bregastu i to je to.
Kad kreće slaganje ?
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet ruj 13, 2012 9:17 pm

Tomi_ZG je napisao/la:
Pametno si napravio,pogotovo ak si dobio dijelove za povoljne pare,a pogotovo kaj ti je mašina dobra i nije neki grob i kad to sklepaš znaš kaj imaš.Jednog dana ak ti zafali malo snage još staviš malossi bregastu i to je to.
Kad kreće slaganje ?
bas to,znam sta mi je pod "guzicom"...
iskreno da ti kazem razmisljao sam da narucim malossi bregastu,polovnih bas nema,a nova je skoro 200 eura iskreno nisam siguran da vrijedi toliko,tako da me cijena odvukla od kupnje ali malo je falilo...

računaj da je skuter gotov za jedno 3 tjedna,iskreno ja i 4 t ne stojimo bas najbolje,dok je 2t sasvim druga priča i njih sam se nasarafio za 2 zivota hehe
tako da sklapanje preuzima moj kolega gumeni,idem na maturalac 28.9 pa cu mu tada odvesti skuter i taman kad se vratim bude sve gotovo Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
steeef
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 992
Age : 32
Lokacija : kc
Vozi : ?
Registration date : 18.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet ruj 14, 2012 5:44 am

pralas d filozofa..ako već uspoređuješ setape,onda uspoređuj iste ;)
ako uspoređuješ svoj 180 sa multivarom onda ga usporedi sa vx200 sa multivarom ;)
još ti tu igra ulogu remen,kak sam ti već napisal.
za bregastu stavit i da ona radi kak treba,treba se sredit lagano glava,trebaju se stavit federi ventila tvrđi i treba dat više sape mašini.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet ruj 14, 2012 8:32 am

steeef je napisao/la:
pralas d filozofa..ako već uspoređuješ setape,onda uspoređuj iste ;)
ako uspoređuješ svoj 180 sa multivarom onda ga usporedi sa vx200 sa multivarom ;)
još ti tu igra ulogu remen,kak sam ti već napisal.
za bregastu stavit i da ona radi kak treba,treba se sredit lagano glava,trebaju se stavit federi ventila tvrđi i treba dat više sape mašini.
hahahha,jbg ti si samo rekao vx 200,mislio sam da si zaboravio da mi multivar ostaje gore Smile
ma joj necu nikakvu bregastu,vec vidim komplikacije i ulaganje od bar 250 eura,sto se tiče masine to je to,nema vise ulaganja u nju kad se sad napravi kako treba...


nego da te pitam,jel imas kakvu preporuku koji remen da stavim(kevlar) da je neka zlatna sredina,sad je gore dayco kevlar,ali sam razmisljao o malossiju ili poliniju ali ne znam koji bi vise odgovarao s obzirom da ostaje vx masina a 180 ide gore??
[Vrh] Go down
Korisnički profil
kos3
Moderator
Moderator
avatar

Broj postova : 1055
Age : 27
Lokacija : Zagreb, Hrašće Turopoljsko
Vozi : runner full tuned
Kit : MHR replica
Variomat : Multivar
Auspuh : Yasuni r
Ostalo : za pivu, slag i mrvice
Registration date : 29.06.2010

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet ruj 14, 2012 9:31 am

Lijep je motor i stvarno je upicanjen jedino bi ja napravio sve to malo drugacije, nebi radio nikakav stajling i vozio bi se god dana s vxom usparao neke novce i prek zime uzeo quasara, poservisirao ga i druge godine imas sve....
[Vrh] Go down
Korisnički profil
steeef
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 992
Age : 32
Lokacija : kc
Vozi : ?
Registration date : 18.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet ruj 14, 2012 12:39 pm

za svoj variomat moraš kupit i remen za vx kad je multivar za vx jbg..
ja bi vozil il na seriskom il na daycu mada kevlar opće nije potreban..
ja za svoju 250 masinu imam 2 nova seriska remena tak da niš drugo ne mislim vozit Razz
[Vrh] Go down
Korisnički profil
steeef
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 992
Age : 32
Lokacija : kc
Vozi : ?
Registration date : 18.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet ruj 14, 2012 12:40 pm

kos3 je napisao/la:
Lijep je motor i stvarno je upicanjen jedino bi ja napravio sve to malo drugacije, nebi radio nikakav stajling i vozio bi se god dana s vxom usparao neke novce i prek zime uzeo quasara, poservisirao ga i druge godine imas sve....

tak se to dela Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet ruj 14, 2012 3:55 pm

kos3:znam neke koji su isli na opciju 250 makine,pa eto tek nakon sto su generalno slozili masinu voze se ko ljudi,a tu su cifre oko 5 000 kn,..tako da mi ne treba to,jebo masine i sve kad mi dosadi skuter uzet cu si motor i to je sva mudrost,ulagati u skuter ogromne cifre se ne isplati a to sam naucio na vlastitim pogreškama,treba sloziti nesta pouzdano a da solidno ide...to sto ce moj ici nesta losije od 250 masine me ne tangira ni 5%,jer kada vidim koliko su bacili novaca da sve sljaka i ide nesta bolje od moga sve ti bude jasno...
a i jos malo dolazi vozacka za auto pa ko zna koliko cu uopce vise voziti skuter,vise ga slazem radi svog gusta i da se tu i tamo provozam...mašina je uvijek mačak u vreći,ja idem na provjerenu i jeftiniju opciju s ciljem da promjenim sve u mašini i da znam sta vozim ;)


steef:okej,onda ostaje dayco kevlar...nego jel znas mozda okvirno na koje rolice da ciljam u multivaru sa serijskim centralnim?

gumy je rekao da je slagao jednog vx200,na bijeli centralni i serijski variomat su odlično sjele 11.5gr role...

e sada ja ne znam na koje da ciljam u multivaru,bijeli i serijski centralni je mala razlika al je zato ovaj imao serijski vario
[Vrh] Go down
Korisnički profil
steeef
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 992
Age : 32
Lokacija : kc
Vozi : ?
Registration date : 18.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet ruj 14, 2012 7:46 pm

na multivar i seriski centralni sam stavljal 13gr za vx 200
a na seriski variomat i seriski centralni 9.5 na vx200
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet ruj 14, 2012 8:54 pm

steeef je napisao/la:
na multivar i seriski centralni sam stavljal 13gr za vx 200
a na seriski variomat i seriski centralni 9.5 na vx200
u teško teško Very Happy
hvala puno si mi pomogao,onda bi 13 gr trebale isto biti taman i na mom vx-u 180,sa multivarom i serijskim centralnim ;)

na koje okretaje da ciljam kroz ubrzanje?
sad na vx-u na 9 tis je odlično-zlatna sredina
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet ruj 14, 2012 10:32 pm

zazor karika:

1. karika
http://imageshack.us/photo/my-images/259/picture288a.jpg/

2. karika
http://imageshack.us/photo/my-images/27/picture287u.jpg/

uljnu nisam ni dirao jer ionako ide nova,a i krhka je pa da ne bi pukla bez veze bolje da je sa strane ostavim nikad ne znas Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
walkay
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D
avatar

Broj postova : 240
Age : 30
Lokacija : Osijek
Vozi : SP180 , SKR180
Registration date : 25.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub ruj 22, 2012 1:38 pm

Opa care, i ti si ovdje! Cool
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub ruj 22, 2012 4:12 pm

walkay je napisao/la:
Opa care, i ti si ovdje! Cool

a doso i ja malo Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub ruj 29, 2012 12:20 am

prdnula mi membrana na keiheinu,skuter sve lošije ide i teže pali...

ovo mi bas sad nije trebalo al sta je tu je,kupujem sad walbro za vxr,kad je bal nek je maskembal a radovi počinju sredinom 10 mj. Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Sponsored content




PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   

[Vrh] Go down
 
Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 8.Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Runner club :: Runner Club Diskusije :: Garaža-
Forum(o)Bir: