Dobrodošli ! Za pristup cijelom forumu potrebna je registracija!
 
FAQKorisničke grupeČlanstvoPočetna stranicaPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 
 

 Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Autor/icaPoruka
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   čet lis 04, 2012 12:36 am

Evo kako to na kraju izgleda,sve je kupljeno,sklapanje za cca. 2 tjedna Smile


Polovni dijelovi koji su kupljeni:

-klip i cilindar vxr 180 alu

-getriba vxr

-bregasta vxr

-dekompresor

-karb walbro vxr


NOVI dijelovi koji su kupljeni:

-uljna karika za vxr 180

-fazni lanac

-serijska centralna opruga vxr

-4x opruge ventila

-vodilica lanca

-2x osigurači bolcne klipa

-selen bloka

-malossi federi kvačila

-nova zamjenska membrana karba

-komplet set svih potrebnih brtvi

-dizne bgm 100-120
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet lis 12, 2012 8:28 pm

u pon kreće swap,sve ce biti gotovo najkasnije do kraja iduceg tjedna pa javim dojmove,valj ce me jos malo vrijeme posluziti da se izguštam malo prije spremanja na zimski san Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
[R]UNNE[R]
Master forum member
Master forum member
avatar

Broj postova : 283
Age : 21
Lokacija : OT
Vozi : Yamaha Aerox
Kit : Motorforce 70
Variomat : Polini
Auspuh : TP NARDO
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet lis 12, 2012 8:33 pm

sta ti je mog savjeta sad kad krenes slagat sve lipo detaljno radi i složi u glavi sto zelis da nemoras poslje skidat i rastavljat masinu 10 puta,samo naprije..pćekujemo jos jednu bebicu koja ce letit, e da oce bit sta od stylinga?
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet lis 12, 2012 11:44 pm

vec sam prije napisao da mi je ovo prva 4t makina za razliku od 2t kojih sam se nasarafio i naturpijao za naredna 2 zivota,tako da ce u ovom slučaju masinu slagati moj prijatelj gumy,ne moram ni govoriti kako ce biti slozeno s obzirom da sam skoro cijelu masinu promjenio u želji da to bude napravljeno perfektno a i gumy se naslagao tih swapova vec o ho ho tako da je to najmanji problem uredno složiti i u Osijeku bi jedino njemu dao masinu u ruke,sve ostalo su kvazi majstori kojima se znanje temelji na teoriji a praksu da ne spominjem...i nagledo sam se a bome i nasluso gdje su likovi nosi okolnim "majstorima" na slaganje pa eno vise skuteri stoje nego sto se voze

pa da ti budem iskren nisam planirao nista od staylinga jer mi skuter ovako odlično izgleda,da se mene pita skinio bi retrovizore i tablica bi isla ispod ali pošto zivim u Osijeku u roku tjedan dana bi mi skinuli tablicu a to mi ne treba...ako mi bude dosadno mozda bacim felge i jedne plastike u neku boju al otom potom,moram jos neke sitnice sredit preko zime i to je to
[Vrh] Go down
Korisnički profil
[R]UNNE[R]
Master forum member
Master forum member
avatar

Broj postova : 283
Age : 21
Lokacija : OT
Vozi : Yamaha Aerox
Kit : Motorforce 70
Variomat : Polini
Auspuh : TP NARDO
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pet lis 12, 2012 11:59 pm

Ako ti gumy slaze ond aje ok,čuo sam da lik zna sta radi,a ovo u vezi tablice bolje ostavi kako je..i naravno obavještavaj nas o projektu i potkrijepi slikama da imamo za čim slinit.. beer
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub lis 13, 2012 12:24 am

slika radova nece biti jer ja ne radim masinu a i glupo mi sad nekog trazit da slika,meni je vazno samo da se to slozi dobro i da skuter ide kak treba pa javim dojmove i mozda neki video uleti ili rejs Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
[R]UNNE[R]
Master forum member
Master forum member
avatar

Broj postova : 283
Age : 21
Lokacija : OT
Vozi : Yamaha Aerox
Kit : Motorforce 70
Variomat : Polini
Auspuh : TP NARDO
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub lis 13, 2012 12:37 am

:type:
[Vrh] Go down
Korisnički profil
steeef
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 992
Age : 32
Lokacija : kc
Vozi : ?
Registration date : 18.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub lis 13, 2012 11:57 am

jao dečko al si se ti raspredo Smile ima se još tu ohoho toga za mjenjat da bude sve promjnjeno ;)
uskoro ćemo malo do os,da vidio šta rade zle bake rođaci i gumeni otrof haha
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub lis 13, 2012 2:32 pm

steeef je napisao/la:
jao dečko al si se ti raspredo Smile ima se još tu ohoho toga za mjenjat da bude sve promjnjeno ;)
uskoro ćemo malo do os,da vidio šta rade zle bake rođaci i gumeni otrof haha

šefe promjenjeno je puno toga nisam rekao sve ali dosta toga,sve sto je gumi rekao da kupim kako bi se to pošteno slozilo sam kupio,jer sad kad se slozi ne zelim da cujem za masinu naredne 2 sezone

ako budes dolazio u Osijeku javi da se nađemo da upoznas malo ekipe iz Osijeka,osim ako bas budes dolazio u vrijeme kad sam na maturalcu onda jbg Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
walkay
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D
avatar

Broj postova : 240
Age : 30
Lokacija : Osijek
Vozi : SP180 , SKR180
Registration date : 25.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   ned lis 14, 2012 4:54 pm

Jep, Steeef javi se pa cemo na cugu!
[Vrh] Go down
Korisnički profil
steeef
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 992
Age : 32
Lokacija : kc
Vozi : ?
Registration date : 18.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   ned lis 14, 2012 9:11 pm

nesmem otkrivat poziciju Razz
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sri lis 17, 2012 12:37 am

jučer mi je gumeni javio da je rastavio masinu,kaze da je sve u odličnom stanju...sutra se nastavljaju radovi,skuter ce biti gotov do vikend i to je to Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sri lis 17, 2012 6:45 pm

c/p

evo par slika, mašinu smo rastavili i sve je u odličnom stanju.

potrebni djelovi za prebacivanje.



radilica bez ikakvog lufta, fazni lanac se rastegao do 2/3 napetosti španera.



na ventilima ima malo gareži iznutra, dosjedi nemaju ništa. sutra ćemo raspustiti ventile i vidjeti kakve su gumice, po mom mišljenju ako su i dalje mekane i motor nije trošio ulje/dimio najrađe da ništa ne diramo, jer tvornica je tvornica.

[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub lis 20, 2012 9:07 am

c/p sa mojskuter foruma (gumy)

skuter je gotov, treba još malo se poigrati s karburatorom, ako netko ima pametan savjet neka napiše, sumnjamo na membranu jer je stavljena neka zamjenska i moguće da ona drka, dosta čudno sjeda na karburator.

skuter dobro ide, ne guši se ne trokira, fino prima gas, na ful gasu vrti malo manje od 9000, jedino kad se vraćaju okretaji na ler zastane na cca 5000 okretaja jedno pola sekunde do sekundu i onda normalno spusti okretaje na cca2000.

karburator je walbro skinut s vx-a, nabavljen je i walbro navodno s vxr-a (koliko sam primjetio samo je razlika u ler dizni - na vx-u je 35 (al nije original dizna, na vxr- je 36), vx-ov nije imao iglu tako da neznam jel tu ima razlike. onaj koji je bio s vxr-a nije imao onu polugu koja stišće onu diznu što šprica gorivo tako da je to sve prebačeno na vx- karb. glavna dizna je 122, smjesa na ful gasu je odlična, iglu smo probali podešavati na sva 3 mjesta i ništa se ne događa. sutra ćemo probati još čok ispitati pa vidjeti što je s njim. šaraf smjese odvrtan zavrtan skoro i pohaban Very Happy

Znači uređena je glava komplet (ušlajfani ventili i dosjedi, nove gumice ventila i opruge ventila, ostalo sve u odličnom stanju), novi fazni lanac i lanac uljne pumpe, poklopac faznog lanca sa brtvama, uljna karika, sve nove brtve, novi centralni feder i crveni malossi federi kvačila)
Skuter pali ko mina, sve odlično radi osim tog problema pa eto firtakt majstori pomozite Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
steeef
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 992
Age : 32
Lokacija : kc
Vozi : ?
Registration date : 18.12.2011

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub lis 20, 2012 3:38 pm

znači dizna je prevelika,118 je na vxru u waalbro karbu.
nije razlika samo u ler dizni nego i u glavnoj.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub lis 20, 2012 8:34 pm

Evo da se javim,skuter je završen,šef gumy je napravio jako dobar posao Very Happy

zadovoljan sam kako skuter ide,to mu je cijelo vrijeme trebalo taj moment koji je dobio sa swapom...skuter ide super od starta,meduubrzanja i krajnje...krajnju osobno nisam testirao jer mi se nije dalo ici na obilaznicu ali gumy kaze da je vozio 120 kmh uspravno bez problema...

jedino ga čok zajebava,kad se vraćaju okretaji na ler zastane na cca 5000 okretaja i kad je hladan,tako da sad prvo moram nabaviti čok i to je to...iako se moze voziti bez problema,a sezona ce mi trajati jos 2 dana tako da cu izdrzati i onda naruciti cok :laughing7:

postavke prijenosa:
-9.5 gr u multivaru
-dayco kevlar
-centralni vxr
-crveni malossi federi kvacila

i tako ce najvjerojatnije i ostati jer ide super s tom kombinacijom i nema potrebe za kemijanjem...
e sad karb je ako se na varam walbro od vxr-a ali su prebacivani neki dijelovi i to,ugl u karbu je 118 dizna,igla podignuta do kraja...

nasipan novi antifriz,promjenjeno ulje u kocnicama i malo smo ih otvrdnuli....
eto ne znam vise sta da pisem,sutra cete dobiti slike skutera kad ga operem jer je sada prljav...
mislim da nece biti problema,stvarno je sve i svasta promjenjeno a dosta toga nije ni trebalo mjenjati ali svejedno neka bude kako spada kad se vec rastavlja,vise se nista ne dira osim nekih sitnica sto se tiče staylinga preko zime,samo toči i vozi!

ČAO PUSA BOK!
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pon lis 22, 2012 1:03 pm

Na ovom forumu imam osjećaj kao da pričam sam sa sobom ali nema veze stavit cu i tu ono sto sam napisao na mojskuter forumu...

dns je bio meet koji je dobro prosao i bilo nas je dosta,jedno pranje skutera je bilo must have Very Happy

evo par pikčrsa:












nabacio sam i rejs protiv par sp-ova i jednog vxr-a,od ovog jedog sp-a sam imao bolji start ali njemu trebaju tvrđi federi,kasnije sam sa walkayem koji vozi sp-a sa polinijem kad smo se vracali probali i imamo isti start,bas oba dva ispucaju u startu i rade zabavu po gradu haha
nego da se mi vratimo na vxr,jer me to jedino i zanimalo i po njemu se računam...evo ovako,u startu isti,kasnije nakon par sto metara bude par metara ispred mene tako da razlike gotovo nema!svi su bili pa su vidjeli!!
sa spom na jedno 400 m ipak je nesto veca razlika,ali do jedno 150m-200m i nema tolike razlike...i jos smo testirali kada smo se vraćali,walkay na svom sp-u sa polini variomatom i ja sa svojim sepetom,vozim 50 kmh jedan pokraj drugoga,opizdimo gas u isto vrijeme i u početku isto ispalimo i drzim ga neko vrijeme i onda lagano on počinje odlaziti..
dečki su probali i rekli da ide odlično sto moze i walkay potvrditi,ugl nebitni su meni ti rejsevi samo sam htio da dokažm da je izmedu mog vx-a 180 sa multivarom i serijskog vxr-a razlika stvarno mala.
makinu sam spremio u garazu,idem na maturalac sada pa je gotova sezona za mene,kad se vratim ako uhvatim jos koji sunčani dan vikendom malo cu se izgustati i to je to...moram jedino preko zime rjesiti onaj problem sa okretajima i vise nista ne diram sto se tiče makine!

setup prijenosa:

multivar i malossi 9.5 gr rolice(izgleda nevjerojatno ali vozim na rolicama na kojima sam vx-a 125 vozio,svima na ovakvim setupovima voze na oko 11.5 gr,ali meni skuter najbolje ovako radi,kroz ubrzanje se vrti ispod 9 000 na oko 8600-700 i stvarno ide ko metak)

dayco kevlar

centralni vxr

crveni federi kvacila malossi


i da malo sam pratio potrosnju i koliko sam vidio malo je veca,mozda 0.5l sto je opet zanemarivo i vjerujem da nece trositi preko 4.5l/100km

pozz
[Vrh] Go down
Korisnički profil
bigfan
Master forum member
Master forum member
avatar

Broj postova : 477
Lokacija : ZAGREB
Vozi : Gilera Runner VXR
Variomat : Polini
Auspuh : Yoshimura
Ostalo : bregasta malossi
Registration date : 01.11.2010

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pon lis 22, 2012 2:13 pm

skuter izgleda brutalno i cini mi se da sad tako i ide,dobar posao Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pon lis 22, 2012 4:18 pm

bigfan je napisao/la:
skuter izgleda brutalno i cini mi se da sad tako i ide,dobar posao Smile

hvala šefe,auspuh necu nikakav stavljati jer od kada sam napravio swap skuter sad ima dosta jači i bolji zvuk,a dok je bio 125 imao je zvuk kao usisavač hah
ide ide,ja prezadovoljan,swap je bio must have i ne zalim ni kune
[Vrh] Go down
Korisnički profil
kos3
Moderator
Moderator
avatar

Broj postova : 1055
Age : 27
Lokacija : Zagreb, Hrašće Turopoljsko
Vozi : runner full tuned
Kit : MHR replica
Variomat : Multivar
Auspuh : Yasuni r
Ostalo : za pivu, slag i mrvice
Registration date : 29.06.2010

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pon lis 22, 2012 5:47 pm

Sad je to to, em lijepo izgleda i i ok ide, svaka cast..., meni je bila zelja uzet vx i napravit swap al nisam radi više sile pa se mučim s 50tkom al ovo je nekaj sasvim drugo, respect....
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pon lis 22, 2012 7:59 pm

kos3 je napisao/la:
Sad je to to, em lijepo izgleda i i ok ide, svaka cast..., meni je bila zelja uzet vx i napravit swap al nisam radi više sile pa se mučim s 50tkom al ovo je nekaj sasvim drugo, respect....

joj samo mi nemoj 50-ke spominjati,u setupove sam ulozio sigurno 3000 eura,ni dan dns ne znam od kud mi te pare kad sam vozio 50(70) a za ovo jedva nagreco 3 000 kn hehe,i nikad necu prezaliti te novce,ali dobro tu su i bili najbolji dani slaganje midrejsa i prebacivanja masina,kemijanja koliko hoćes i to sve kada nisam imao vozačku,pa sam onda polozio a1 rasprodao sve i stedio za vx-a,kupio bi ja odmah vxr-a ali nisam mogao zbog vozacke i jebenog zakona...i onda sam sada polozio b kategoriju pa sam razmisljao da nadoplatim za a2 i uzem xt-a 660x ali reko necu,kad sam sjeo u auto neke su se stvari promijenile i zato sam si ostavio skuter i slozio ovaj setup za guštanje i voznjice sa ekipom...i mislim da sam dobro napravio jer skuter ide bolje nego sto sam očekivao...50-ke i nisu toliko loše njih najvise jebe zakon zbog blokade i ja sam ih se prvenstveno rjesio zbog toga jer u osijeku nemos zivjeti od policije...recimo na nekom runneru sloziti slabiji midrace to ide fino,traje i da nema zakona o 50 kmh bilo bi jebeno ali ovako 0 bodova...a sag pogledas veliku tablicu,niko te ne dira,ides ko midrace,pouzdano,potrosnja 4l,jeftino odrzavanje ;)


eto ako nekog zanima moze pogledati jedan moj projekt sa mojskuter foruma:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,53263.0.html
[Vrh] Go down
Korisnički profil
kos3
Moderator
Moderator
avatar

Broj postova : 1055
Age : 27
Lokacija : Zagreb, Hrašće Turopoljsko
Vozi : runner full tuned
Kit : MHR replica
Variomat : Multivar
Auspuh : Yasuni r
Ostalo : za pivu, slag i mrvice
Registration date : 29.06.2010

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pon lis 22, 2012 9:39 pm

Ma sve ja to znam, jedino pošto sam ja iz zga nas tolko policija ne dira tak da je to ok, i imam vec duže vrijeme položeno za auto, al meni jednostavno nije to to motor je motor, jednog dana cu sigurno imat nekakav samo je pitanje vremena, a do tad bezparica i vožnja nabrikane 50tke, jer problem je u tome kaj ja nemam odjednom neznam 10k kuna kolko bi mi trebalo za neki jači motor nego ono malo po malo...
E da vidio sam da si ti imo RMS racing kvačilo pa daj mi reci kak ti se pokazalo jer meni treba za repliku i for race, tj. uzeo bi bgm al to je sve isti k..
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   pon lis 22, 2012 11:49 pm

pa meni se na ovom jačem midrejsu nije dobro pokazalo,al jbg to se moje cudo vrtilo ko šuga na jedno 13 000 okretaja i to kvačilo jednostavno nije za taj setup ali je radilo sa crnim mhr federima kolko tolko dobro,ali za tvoj setup ce biti taman i preporucujem ti ga zbog mogucnosti stelanja federa,sasvim solidno kvacilo za te pare
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pralas
Prati nas prati :D
Prati nas prati :D


Broj postova : 106
Age : 23
Lokacija : Osijek
Vozi : Gilera vx 125
Kit : klip i cilindar 180
Variomat : Malossi multivar,malossi torq
Ostalo : vxr bregasta,dekompresor,vxr getriba itd.
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub stu 03, 2012 4:41 pm

evo danas totalno neplanirano,vani lijepo vrijeme,pa otiso poterati skuter i da vise zakljucamo ovu sezonu...nisam ga palio 2 tjedna jer sam bio na maturalcu,otišo se malo izguštat ...

sve sljaka za 5 osim onog problema sa okretajima,ali to ce se rjesiti u ponedjeljak(nadam se) kada dode jedan DIJEL Very Happy

napravit cu neke sitnice preko zime,neka sve bude kako treba iako neke stvari ne treba jos mjenjati ali nema veze:

-novo ulje i filter ulja
-ulje u getribi
-nove malossi role 9.5gr i klizaci
-remen original pia(sad imam dayco kevlar pa cu probat s ovim)
-ponovno ofarbati auspuh

i trebo bi tamo u 5-6 mj gume mjenjati,sljedece koje idu gore su definitivno michelin power pure

toe to,evo koja pikčr:







pozz
[Vrh] Go down
Korisnički profil
[R]UNNE[R]
Master forum member
Master forum member
avatar

Broj postova : 283
Age : 21
Lokacija : OT
Vozi : Yamaha Aerox
Kit : Motorforce 70
Variomat : Polini
Auspuh : TP NARDO
Registration date : 17.03.2012

PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   sub stu 03, 2012 4:51 pm

Jako lijepo sačuvan runner.. Smile za gume razmisli jos malo
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Sponsored content




PostajNaslov: Re: Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)   

[Vrh] Go down
 
Gilera runner vx 125 by pralas(SWAP na 3.str)
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 2 / 8.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Runner club :: Runner Club Diskusije :: Garaža-
Forum(o)Bir: